Categorieën
blog

Earl Grey, Earl Green en Rooibos Earl Grey

Hoewel iedereen bekend is met Earl Grey thee, zijn er nog verrassende variaties op deze thee. Vandaag lichten we onze drie varianten van Earl theesoorten uit.

De klassieke Earl Grey heeft iedereen vast we eens in zijn of haar keukenkastje gehad. Dit is een volle rijke zwarte thee, gearomatiseerd met bergamot olie. De verfrissende citrussmaak maakt deze thee een lekkere natuurlijke energizer in de middag!

Earl Green is de groene variant Earl thee. Onze Earl Green heeft als basis een rijke biologische groene thee en is eveneens gearomatiseerd met bergamotolie. Speciaal voor de liefhebbers van groene thee die van een frisse citrussmaak houden.

De derde variatie is verrassende melange van Rooibos en Earl Grey thee. De basis van deze mix is Zuid-Afrikaanse Rooibos kruidenthee, gemengd met Earl grey. Deze theesoort maakt je gegarandeerd vrolijk door de versiering van lavendel- en jasmijnbloesem.

Hoewel je met de klassieke variant altijd goed zit, kun je jezelf en de visite dus ook eens verrassen met Earl Green en de Rooibos melange! Welke van de drie past bij jou? Ervaar het in de winkel in Rotterdam-Kralingen of bestel eenvoudig losse thee online. Bekijk het gehele assortiment hier.