(Eigen)bezorgdienst via de brievenbus

Brievenbus

Voor online bestellingen worden verse koffiebonen en losse thee handig verpakt in brievenbus formaat zakjes; dit is gunstig voor de versheid van onze producten, maar ook voor het afleveren via de brievenbus.

Pakket

Daarnaast versturen we pakketten per pakketdienst zoals PostNL, of bezorgen we uw bestelling op een afgesproken plaats bij uw woning.

Afhalen

Tot slot is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in de (nieuwe) winkel in Rotterdam Kralingen.

Eigen bezorgdienst

Opgelet: Woont u in Zuidplas of Nesselande?

Wilt u gebruik maken van onze speciale bezorgdienst, zonder verzendkosten? Binnen de gemeente Zuidplas (Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht, Oud Verlaat en Nieuwerkerk a/d IJssel) en Rotterdam Nesselande rijdt onze bezorger wekelijks zijn ronde. Online bestellingen worden dan op donderdag of vrijdag handig via de brievenbus of op een afgesproken, beschutte plek, bij uw woning of op kantoor bezorgd.

Woonachtig in Rotterdam-Kralingen?

Wenst u ook gebruik te maken van dergelijke dienstverlening? Kom langs in de winkel aan de Lusthofstraat 98, 3061 WJ Rotterdam voor nadere kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken.

Graag zien wij uw online bestellingen tegemoet. Probeer eens 2 verschillende smaken van 250 gram van onze verse koffiebonen. Of, waag een sprong in het diepen en bestel en koop 50 gram zwarte, groene of witte losse thee!