Achtergrond F.A.Q. Account 0 artikel(en), € 0,00

Wekelijks vers geroosterde koffiebonen, gemalen koffie en losse thee!F.A.Q.

Veel gestelde vragen over onze producten en diensten. Indien u een toevoeging heeft, laat het ons weten dan passen wij deze lijst aan.


Klik op de vraag voor het antwoord.

Verzendtarieven

Brievenbus-post

Wanneer in 1 bestelling meerdere brievenbusdoosjes besteld worden met bijvoorbeeld 2x250 gram koffie, of 1x250 gram koffie en 2x100 gram thee, dan nemen de verzendkosten af.

  • 1 brievenbusdoosje - Euro 2,00
  • 2 brievenbusdoosjes - Euro 3,15
  • 3 brievenbusdoosjes - Euro 4,10

Ook kunt u kiezen voor pakket verzending, dan versturen wij uw bestelling in 1 doos die niet door de brievenbus past. Handig als u koffie, thee of onderhoudsmiddelen in 1 bestelling plaatst.

  • 2x500 gram koffie - Euro 3,45
  • 4x500 gram koffie - Gratis verzending

De webwinkel berekend zelf de verzendkosten.


Verzenden van de bestelling

We streven voor een snelle levering!

Geplaatste bestellingen van dinsdag tot en met vrijdag voor 17.00 uur: levertijd 1-2 werkdagen.

Geplaatste bestellingen op zaterdag, zondag en maandag: woensdag geleverd.

Let op: Levertijden kunnen iets afwijken. Wij leveren uitsluitend vers geroosterde koffie uit eigen branderij en hebben hierdoor een beperkte voorraad. Het kan zijn dat de koffie die u besteld, nog geroosterd moet worden. Wilt u er zeker van zijn dat de koffie snel geleverd kan worden? Bel of email even naar: floor@mastersteaandcoffee.nl.


Waarom elke week koffie roosteren?

Verse koffie is smaakvol! Aroma's verdampen, maar de kunst is deze in uw kopje te krijgen voor lekkere koffie. Verdamping van deze aroma's begint na het roosteren, dus door elke week opnieuw te roosteren, kunnen wij iedere week opnieuw lekkere verse koffie aanbieden!


Google Analytics en Privacy

De website gebruikt Google Analytics script om klikgedrag te verzamelen om zodoende de website te optimaliseren. Er worden geen Cookies van ons op uw computer bewaard.