Categorie├źn
blog

Mooi kado met koffie, thee en bonbons voor Pasen

Paaskado: koffie & thee

Van onze lekkere koffie en thee maken we mooie kado’s voor de aankomende Paasdagen. Geschenken en leuke kadootjes maken we van onze zakjes gevuld met verse koffie en losse thee. We kunnen je op weg helpen met een advies voor de smaken, of je kan zelf je favoriete smaken kiezen. In de winkel of online hebben we paar voorbeeldjes gemaakt ter inspiratie voor een passend kado.

Inspiratie kado

Een paar voorbeelden van onze top geschenken. Online of in onze winkel in Rotterdam-Kralingen te bestellen.

Zelf samenstellen: koffie, thee, bonbons. Flesje wijn?

Voor een eigen, uniek geschenk kan je uit veel verschillende spullen kiezen. Vanzelfsprekend hebben we verschillende smaken lekkere koffiebonen (of gemalen koffie) en losse thee. Daarnaast leveren hand gemaakte bonbons van pure chocolade gevuld met koffie en gevuld en versierd met noten. Mooi en smaakvol. De deksels van de bonbon doosjes zijn voorzien van een kleurrijke tekening gemaakt door iemand met Syndroom van Down; uniek en bijzonder! Tot slot, als klapper is er nog een keuze om een kado geschenk aan te vullen met een flesje witte of rode wijn. Graag helpen we je op weg naar een passend en smaakvol kado!


Bestel een geschenk direct online of bezoek onze winkel aan de Lusthofstraat 98 in Rotterdam-Kralingen

Bijzondere producten voor het kado

Koffie zoals Brazil Fazenda Rainha, Ethiopie Yirgacheffe of Nicaragua Matagalpa zijn lekkere koffie soorten voor het kado. Losse thee uit Darjeeling, Assam of Kenia zijn bijzonder lekkere zwarte thee soorten. Vergeet de groene losse thee niet als Lung Ching of Snow buds. Naast dze pure theesoorten bieden we ook groene of zwarte thee aan die gearomatiseerd zijn, met voorbeelden als Hemels Fruit, Summer Maracuja, Earl Grey, Lapsang of Jasmijn. Goeie producten voor en een smaakvol kado!