Winkel

Winkel met koffie en thee producten

Koffie en theewinkel Lusthofstraat 98 Rotterdam
Koffie- en theewinkel Lusthofstraat 98 in Rotterdam Kralingen.

Begin 2018 is de winkel met koffie en thee producten verhuisd naar Rotterdam-Kralingen. Gevestigd in een klein gezellig hoekpandje aan de Lusthofstraat. De winkel is fris ingericht met onze eikenhouten kasten voor de koffiesilo’s voor onze verse koffiebonen en rode theeblikken voor losse thee. De inrichting heeft een luxe en duurzame uitstraling!

Koffiesilo’s in de winkel

Winkel met koffiesilo's voor koffiebonen
Koffiesilo’s met koffiebonen in de winkel.

Koffiebonen bieden we aan vanuit onze koffiesilo’s. Dit kan per 250, 500 gram of meer voor door drinkers! Het beste is om beperkte hoeveelheden bonen te kopen. Het product blijft zo vers, u kunt vaker andere smaken proberen en u raakt vertrouwd met onze koffie.

Verschillende smaken koffie in silo’s

Winkel met koffiesilo's en rode blikken voor losse thee
Koffiesilo’s met verschillende smaken koffiebonen in de winkel.

Er zijn verschillende koffiesilo’s ieder gevuld met koffie uit een uniek land of koffiegebied. Tijdens de groei en verwerking krijgt koffie zijn smaakeigenschappen. Eenmaal ge├»mporteerd gaan wij aan de slag met het roosteren van de koffiebonen. Dit doen we zorgvuldig en passen we per land aan. Zo ontstaat ons assortiment met lichter of donkerder geroosterde bonen, de een geschikt voor filter, cafetiere of volautomaat, de ander geschikt voor espresso of cappucino. Te veel smaken om op te noemen, dus laat u in koffiewinkel adviseren wat bij u op dit moment het beste past!

Rode theeblikken met losse thee in de winkel

Rode blikken met losse thee.
Losse thee in rode blikken in de winkel.

Losse thee vinden wij het lekkerst! Losse thee is er in allerlei verschillende vormen en kleuren. Grof bladerige witte en groene thee, of compacte zwarte thee soorten die diep rood kleuren. Voor de presentatie van onze losse thee hebben we gekozen voor glimmende rode blikken. Voordeel voor u is dat u eerst even kunt bekijken en beoordelen welke losse thee u wenst, en daarnaast kunnen we voor u losse thee per 50 of 100 gram afwegen en inpakken. Probeer eens een aantal verschillende smaken losse thee!