Koffie(bonen) voor filter, volautomaat en espresso

Koffie(bonen) voor espresso en filter

Onze lekkere verse koffie is geschikt om bijvoorbeeld thuis espresso of filterkoffie te maken, maar ook om uw bonenmachine mee te vullen. Voor espresso kies de iets sterkere koffie smaken, deze zijn iets donkerder geroosterd voor een rijke espresso koffie. Voor filter zijn de lichtere geroosterde koffiesmaken passender; geniet dan van de verfijnde koffie aroma’s.

Espresso ~ snel en sterk

Koffie uit Brazilie, Guatamala of Indonesie zijn zeer smaakvol als espresso. Voeg opgeschuimde melk toe, en maak een romige cappuccino of met iets te veel melk een zachte macchiato.

Volautomaat ~ lekker en  makkelijk

Onze koffie uit Costa Rica, Nicaragua  of de lichtere Brazils passen qua smaak goed in de volautomaat. Het gezinslid die “zwart” en eventueel sterk lekker vind, is geholpen. Liefhebbers die koffie met melk lekker vinden, zijn dan ook goed geholpen.

(snel)Filter ~ Goed, betrouwbaar en efficient

De nieuwe koffie connaisseur? Go slow, maal zelf, schenk op en enjoy de flavours! Koffie aroma’s die van nature in onze Arabica koffiebonen zitten, met smaken als chocolade, caramel of roos / orchidee, komen mooi tot hun recht uit de filter. Probeer eens onze koffie uit Ethiopie, Papoea of (indien voorradig) een ander Afrikaans land, en geniet van verse koffie.

Probeer onze verse koffie thuis als espresso of filter!