Categorie├źn
blog

oort sprong china melange

Van oort thee melange hebben we op veler verzoek proberen te evenaren. Liefhebbers: het is gelukt! Een fijne thee blend. Gemaakt van losse theesoorten, kleine sortering voor een fijne, rijke smaak. Niet voorverpakt in zakjes of buideltjes, maar echte losse thee.

Van Oort Sprong, de basis

oort sprong thee melange

Een goede thee blend maak je van fijne losse thee soorten. Er gaat een zorgvuldig proces van proberen en aanpassen aan vooraf. Op basis van vier componenten moet er een harmonie in de smaken komen. Pit, kracht, zoetigheid en een droog randje. Het totaal maakt van oort thee krachtig genoeg voor het ontbijt en niet te droog voor de middag. Licht oranje in de kop, en zelfs afgekoeld helder en strak van smaak. Probeer het eens!

China Melange losse thee blend

Van oort sprong thee, ook wel China Melange, is gemaakt van verschillende losse theesoorten in een (geheime) verhouding! Een mooie basis voor de blend is de thee uit China. Deze thee geeft de blend een volle rijke, bijna bloemige basis. Daarbij is de blend aangevuld met pittige thee uit India. Hier proeft u de kracht en aangename droogte. Tot slot een ‘touch’ van Sri Lanka (Ceylon) thee, voor natuurlijke zoetigheid. Als geheel is de blend rijk van smaak, een tikkeltje zoet met een volle droge smaak! Probeer eens 100 gram.

Waar is de ‘d’ gebleven in Van Oort Sprong?

We richten ons op thee, dus de ‘d’ is komen te vervallen. Ook, de naam met ‘d’ is beschermd en in bezit van een vrolijke en enthousiaste concullega. Het liefst houden wij hem ook vrolijk en enthousiast. Tot slot het idee van ‘oorsprong’ spreekt ons erg aan. Voor veel van onze producten gaan wij terug naar de oorsprong, naar de basis. Dus, nu weet u waar de ‘d’ gebleven is. Geniet van onze Van Oort Sprong thee melange. Koop en bestel ook online.