Over ons

Over ons

Koffiebranderij

We zijn een klein koffie rooster bedrijf met een winkel gevestigd in Rotterdam-Kralingen. Wekelijks roosteren we koffiebonen in een onze branderij in Zevenhuizen. In dit pand zijn we 10 jaar geleden begonnen met het branden, of wel roosteren, van koffiebonen. Hierin was de afgelopen 10 jaar ook onze winkel gevestigd. Anno 2018 is het bedrijf gesplitst, in de branderij is in Zevenhuizen achtergebleven en de winkel is verhuisd naar Rotterdam-Kralingen verhuisd.

Losse thee

Naast lekkere koffiebonen leveren we ook bijzondere losse thee soorten, te vinden in de rode theeblikken. De selectie bestaat onder andere uit witte, groene en zwarte theesoorten. Zowel puur uit China, India of Sri Lanka (ceylon) als gearomatiseerd zoals Earl Grey, Jasmijn, Lapsang of een fantasie smaak. Beperkt leveren we kruiden infusies als Rooibos, Verveine, munt of gember.

Accessoires

Van een paar merken zijn we leverancier om koffie of thee thuis of op kantoor  te bereiden. Volautomaten leveren we van Nivona, piston apparatuur van Vibiemme en filter apparatuur van Wilfa of Animo. Daarnaast ook slow koffie producten als espresso potjes en cafetieres en koffie molens.

Bonbons

Pure chocolade bonbons worden in Zevenhuizen ‘door m’n vader’ gemaakt. Een serieus hobby project in pensioentijden. De bonbons worden met de hand gemaakt en gevuld met verschillende soorten noten.  M’n broer, met Syndroom  van Down tekent graag en voorziet de deksels van de bonbon doosjes met een kleurrijke tekening.