Service

Service tot de boon en blad! Wekelijks roosteren wij koffiebonen uit verschillende landen en in verschillende roosterstijlen. Onze dienstverlening is breder: post pakketjes met koffie en thee versturen we met PostNL, of in de regio Zuidplas (Zuid Holland) leveren we aan huis met onze eigen bezorgdienst.

Koffie en thee kunnen we als geschenk feestelijk verpakken tot een mooi kado. Je kan uit verschillende smaken koffiebonen of gemalen koffie kiezen, en thee kunnen we per 50 of 100 gram verpakken.

Bezoek je onze winkel in Rotterdam-Kralingen dan is het mogelijk om de verschillende koffie en thee soorten te bekijken. We bespreken de smaak eigenschappen en welk product past bij een drinkmoment. Even wachten, probeer een kop koffie! Trek in een kop koffie of thee? Neem plaats op ons mini terrasje en drink de smaak van de week met een hand gemaakte bonbon.

Particuliere klanten en kleine bedrijven kunnen we goed bedienen met onze service. Stel u koopt een Nivona koffiemachine of Vibiemme espressomachine bij ons, dan ontvangt eerst in de winkel uitleg hoe de machine werkt en wat u moet doen bij het dagelijkse onderhoud. Eenmaal besloten welk model passend is, bezorgen we de machine, stellen we deze naar smaak af en lichten we nog wat aandachtspunten toe. Tevreden sturen we daarna een Tikkie of digitale factuur per email toe. Via het betaalverzoek is het mogelijk om per iDeal te betalen! Zijn er achteraf nog vragen of onduidelijkheden? Geen zorgen, we helpen om de afstelling goed te krijgen en bieden helderheid in de duisternis.